Egyéb szolgáltatások

Ayurvédikus konzultáció

30 perc

Az ayurvédikus konzultáció kikérdezéssel és a pulzus kitapintásával történik, mely során meghatározzuk az egyén alkati kibillentségének okát, javaslatot teszünk a testtípusnak megfelelő étrendre, masszázsokat, kezeléseket írunk elő azért, hogy visszaállítsuk az eredeti alkatnak megfelelő állapotot.

Ayurvédikus Életmód Tanácsadás

60 perc

Az ayurvédikus étkezési és életmód-tanácsadási konzultáció személyre szabott, mely során az alkatnak megfelelő alapanyagokat, zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket, hüvelyeseket, magvakat, tejterméket, olajokat, fűszereket, italokat, állati eredetű étkeket állłítjuk össze. Kitérünk a megfelelő testmozgásra, gondolkodásmódra. Egyfajta útbaigazítás ez, ahol visszatérünk az alapokhoz.

Védikus asztrológia

30/60 perc

Az asztrológia a védikus filozófia egyik ága és az ayurvédikus elmélet része, mely szerint az égitestek befolyással vannak az emberi szervezetre. Amikor már minden hasznos könyvet elolvasott, minden módszert kipróbált, és még mindig nem érti, mi történik Ön körül, hol a helye a világban, a védikus asztrológia segítséget nyújthat. A beszélgetés után vendégeink többnyire megértik, mi miért történik az életükben.