Superior Double szobák

105 szoba (kétszemélyes)

Magas árkategóriájú szoba óriási faragott kétszemélyes ággyal és saját hátsó privát terasszal.
Ágy mérete: 220 x 200 cm.
A szoba kialakítása lehetővé tette, hogy a tusoló, a mosdó és a toalett is külön térben legyenek, mégis egységben a szobával, üvegfalakkal megoldva. Az alapfelszerelések, mint a hajszárító, vízforraló, vasaló, vasalódeszka, széf, belső telefonhálózat mind a kényelmet szolgálják.

A berendezés mesés, a két éjjeliszekrény között az extra méretű kényelmes ágy, az íróasztal, ruhásszekrény, ideillő festmény a falon, az üvegfalakkal megoldott mellékhelyiségek, mind álmodozásra késztetnek. Ez valami más, valami új, valami régi egyben, nyugalom, csend.

Gyújtsunk meg egy gyertyát megérkezéskor, heveredjünk le a kényelmes ágyra, és élvezzük az édes semmittevést.

Szobaszervíz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 35 m² + 3 m² + 2 m².

A szoba pótággyal kiegészíthető, mely ára 6 000 HUF /fő naponta.

106 szoba (kétszemélyes)

Magas árkategóriájú szoba óriás faragott ággyal és saját hátsó privát terasszal.
Ágy mérete: 220 x 200 cm.
A szoba elrendezése megegyezik a 105-ös szobával, mégis egy-két berendezési tárgy különbözik, így a hangulata teljesen más.

A szoba kialakítása lehetővé tette, hogy a tusoló, a mosdó és a toalett is külön térben legyenek, mégis egységben a szobával, üvegfalakkal megoldva. Az alapfelszerelések, mint a hajszárító, vízforraló, vasaló, vasalódeszka széf, belső telefonhálózat, mind a kényelmet szolgálják.

A berendezés mesés, a két éjjeliszekrény között az extra méretű kényelmes ágy, az íróasztal, a ruhásszekrény, ideillő festmény a falon, az üvegfalakkal megoldott mellékhelyiségek, mind álmodozásra késztetnek.

Ez valami más, valami új, valami régi egyben, nyugalom, csend. Gyújtsuk meg a füstölőt, pihenjünk le pár percig az ágyra, és élvezzük a mesés ittlétet.

Szobaszervíz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 33 m² + 3 m² + 1,5 m².

A szoba pótággyal kiegészíthető, mely ára 6 000 HUF /fő naponta.