Classic Twin rooms

102 szoba (kétszemélyes)

Moderált árkategóriájú kétszemélyes szoba, két külön ággyal.
Ágyak mérete: 90cm x 200 cm.
Ez az emeleti szoba tusolóval, toalettel, kézmosóval, hajszárítóval, széffel, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, belső telefonhálózattal, mennyezeti ventilátorral felszerelt, valamint nagy közös terasszal rendelkezik.

A szoba jellemzője a puritán környezet. A fehér falak, gerendák, nyers és megmunkálatlan szekrények, antik deszka ágyak, régi könyvek, és a működő olajmécses, az ablak feletti kicsinyke feszület mind emelik a szoba hangulatát.

Megérkezésünkkor gyújtsunk egy illatos füstölőt, heveredjünk le az ágyra és lazítsunk. Élvezzük az ittlétet.

Szobaszerviz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 24 m² + 4 m²

Megkérjük vendégeinket akkor válasszák ezt a megoldást, ha úgy érzik tudnak idegen szobatársukhoz alkalmazkodni. A Pihenőházon belüli telt ház esetén áthelyezésre nincs mód.

104 szoba (kétszemélyes)

Moderált árkategóriájú kétszemélyes szoba, két külön ággyal.
Ágy mérete: 90 x 200 cm.
Ez az alsó szinten elhelyezkedő szoba két mosdóval, toalettel, külön kényelmes tusolóval, hajszárítóval, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, 2 különálló széffel, belső telefonhálózattal, közös nagy terasszal rendelkezik.
A szoba karakteres, tágas, a falakon színes tintával, itatóspapírra festett motívumok keltik életre a szobát, a kimunkált rézverettel díszített ágyak Indiából érkeztek.

Gyújtsunk egy gyertyát, heveredjünk le az ágyra és élvezzük a csend nyugalmát.

Szoba mérete: 28 m² + 3 m² + 4 m²
Szobaszerviz, gyors wifi áll rendelkezésre.

Megkérjük vendégeinket akkor válasszák ezt a szobát, ha úgy érzik tudnak idegen szobatársukhoz alkalmazkodni. A Pihenőházon belüli telt ház esetén áthelyezésre nincs mód.