Szoba kínálatunk

Pihenőházunkban 7 szobával állunk vendégeink rendelkezésére, különböző stílussal változó enteriőrrel, a pénztárca kímélő megoldástól a magasabb árkategóriáig. A szobák árai egyhetes tartózkodásra értendők, amelyek tartalmazzák a teljes ellátást, beleértve a vegetáriánus étkezést, szállást, ayurvedikus masszázsokat, kezeléseket, esetleges konzultációkat, jógaórákat, meditációt, pranajamat.

A szobák igény szerint rövidebb időtartamra, akár néhány napra is kivehetők. Ebben az esetben egyeztetést követően, az igényekhez igazított árajánlatot készítünk az Ön részére. Egyes szobáink pótággyal kiegészíthetők, mely ára 6 000 HUF /fő naponta.

102 szoba (kétszemélyes)

Moderált árkategóriájú kétszemélyes szoba, két külön ággyal.
Ágyak mérete: 90cm x 200 cm.
Ez az emeleti szoba tusolóval, toalettel, kézmosóval, hajszárítóval, széffel, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, belső telefonhálózattal, mennyezeti ventilátorral felszerelt, valamint nagy közös terasszal rendelkezik.

A szoba jellemzője a puritán környezet. A fehér falak, gerendák, nyers és megmunkálatlan szekrények, antik deszka ágyak, régi könyvek, és a működő olajmécses, az ablak feletti kicsinyke feszület mind emelik a szoba hangulatát.

Megérkezésünkkor gyújtsunk egy illatos füstölőt, heveredjünk le az ágyra és lazítsunk. Élvezzük az ittlétet.

Szobaszerviz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 24 m² + 4 m²

Megkérjük vendégeinket akkor válasszák ezt a megoldást, ha úgy érzik tudnak idegen szobatársukhoz alkalmazkodni. A Pihenőházon belüli telt ház esetén áthelyezésre nincs mód.

104 szoba (kétszemélyes)

Moderált árkategóriájú kétszemélyes szoba, két külön ággyal.
Ágy mérete: 90 x 200 cm.
Ez az alsó szinten elhelyezkedő szoba két mosdóval, toalettel, külön kényelmes tusolóval, hajszárítóval, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, 2 különálló széffel, belső telefonhálózattal, közös nagy terasszal rendelkezik.
A szoba karakteres, tágas, a falakon színes tintával, itatóspapírra festett motívumok keltik életre a szobát, a kimunkált rézverettel díszített ágyak Indiából érkeztek.

Gyújtsunk egy gyertyát, heveredjünk le az ágyra és élvezzük a csend nyugalmát.

Szoba mérete: 28 m² + 3 m² + 4 m²
Szobaszerviz, gyors wifi áll rendelkezésre.

Megkérjük vendégeinket akkor válasszák ezt a szobát, ha úgy érzik tudnak idegen szobatársukhoz alkalmazkodni. A Pihenőházon belüli telt ház esetén áthelyezésre nincs mód.

103 szoba (egyszemélyes)

Közepes árkategóriájú egyszemélyes szoba, otthonos hangulattal, nagy ággyal.
Ágy mérete: 140 x 200 cm.

Ez az emeleti szoba, tusolóval, toalettel, kézmosóval, hajszárítóval, széffel, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, belső telefonhálózattal, mennyezeti ventilátorral felszerelt, és közös nagy terasszal rendelkezik.

Faragott képkeretek, egy csinos komód, stílusos ágy, antik idejét múlt kilim szőnyeg a festett padlón, és a mesés álmennyezet együttesen adja meg az élettér hangulatát.

Megérkezésünkkor gyújtsunk egy illatos füstölőt, heveredjünk le és élvezzük a csendet és nyugalmat.

Szobaszerviz, wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 25 m² + 4 m2

101 szoba (egyszemélyes)

Közepes árkategóriájú egyszemélyes szoba, szép faragott ággyal.
Ágy mérete: 130 x 200 cm.
A szoba hangulata nem hagy kivetnivalót a tükör körüli égetett csempékkel és a velencei stílusú ággyal.
Széf, hajszárító, vízforraló, vasaló, vasalódeszka, mennyezeti ventilátor, belső telefonhálózat és a felső szinten berendezett közös terasz áll az Önök rendelkezésére. Ez a szobánk külön térben tusolóval, mosdóval, toalettel rendelkezik.

Megérkezéskor gyújtsunk gyertyát, lassú fokozaton indítsuk be a mennyezeti ventilátort, pihenjünk le egy székre az ággyal szemben, vegyünk mély lélegzetet és örüljünk hogy megérkeztünk.

Szobaszervíz, wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 25 m² + 4 m²+ 2 m².

A szoba pótággyal kiegészíthető, mely ára 6 000 HUF /fő naponta.

105 szoba (kétszemélyes)

Magas árkategóriájú szoba óriási faragott kétszemélyes ággyal és saját hátsó privát terasszal.
Ágy mérete: 220 x 200 cm.
A szoba kialakítása lehetővé tette, hogy a tusoló, a mosdó és a toalett is külön térben legyenek, mégis egységben a szobával, üvegfalakkal megoldva. Az alapfelszerelések, mint a hajszárító, vízforraló, vasaló, vasalódeszka, széf, belső telefonhálózat mind a kényelmet szolgálják.

A berendezés mesés, a két éjjeliszekrény között az extra méretű kényelmes ágy, az íróasztal, ruhásszekrény, ideillő festmény a falon, az üvegfalakkal megoldott mellékhelyiségek, mind álmodozásra késztetnek. Ez valami más, valami új, valami régi egyben, nyugalom, csend.

Gyújtsunk meg egy gyertyát megérkezéskor, heveredjünk le a kényelmes ágyra, és élvezzük az édes semmittevést.

Szobaszervíz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 35 m² + 3 m² + 2 m².

A szoba pótággyal kiegészíthető, mely ára 6 000 HUF /fő naponta.

106 szoba (kétszemélyes)

Magas árkategóriájú szoba óriás faragott ággyal és saját hátsó privát terasszal.
Ágy mérete: 220 x 200 cm.
A szoba elrendezése megegyezik a 105-ös szobával, mégis egy-két berendezési tárgy különbözik, így a hangulata teljesen más.

A szoba kialakítása lehetővé tette, hogy a tusoló, a mosdó és a toalett is külön térben legyenek, mégis egységben a szobával, üvegfalakkal megoldva. Az alapfelszerelések, mint a hajszárító, vízforraló, vasaló, vasalódeszka széf, belső telefonhálózat, mind a kényelmet szolgálják.

A berendezés mesés, a két éjjeliszekrény között az extra méretű kényelmes ágy, az íróasztal, a ruhásszekrény, ideillő festmény a falon, az üvegfalakkal megoldott mellékhelyiségek, mind álmodozásra késztetnek.

Ez valami más, valami új, valami régi egyben, nyugalom, csend. Gyújtsuk meg a füstölőt, pihenjünk le pár percig az ágyra, és élvezzük a mesés ittlétet.

Szobaszervíz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 33 m² + 3 m² + 1,5 m².

A szoba pótággyal kiegészíthető, mely ára 6 000 HUF /fő naponta.

RAJA (Radzsa) királyi szoba

Anglo-indiai stílusú luxus lakosztályunkban fehér, áttetsző selyemmel átkarolt, faragott baldachinos ágyban térhetünk nyugovóra.
Ágy mérete 200 x 220 cm.
Itt Indiában vagyunk, a letűnt időket idéző kiváltságos életet élhetjük itt tartózkodás alatt. Tegyünk fel egy régi lemezt a gramofonra, gyújtsunk meg egy füstölőt, pihenjünk le a baldachinos ágyba a párnák közé, lélegezzünk mélyeket a tiszta vidéki levegőből. Élvezzük a luxus lakosztály minden pillanatát

A szoba az ebédlő részből nyílik egy hangulatos terasszal egybekötve, ahol egy kis könyvtár lett kialakítva. A falakon híres indiai festő képei találhatóak. A lakrész két szobából áll, háló- és fürdőszobai rész, fürdőkáddal, bidével és tusolóval. Extra felszereltsége a bidé és a fürdőkád, a működő gramofon és a hozzá tartozó lemezek. A szoba alapfelszereltsége a rejtett széf, vízforraló, hajszárító, vasaló, vasalódeszka és a belső telefonhálózat.

A vendég érkezésekor a szobát kidekoráljuk és meleg teával várjuk.
Szobaszervíz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 30 m² + 15 m²+ 5 m² terasz.

A szoba pótággyal kiegészíthető, mely ára 6 000 HUF /fő naponta.