Szoba kínálatunk

Pihenőházunkban 7 szobával állunk vendégeink rendelkezésére különböző árkategóriában. Ennek költsége a panchakarma árán felül fizetendő.

Ajánlatunk - panchakarma foglalása esetén - tartalmazzák a teljes ellátást, beleértve a vegetáriánus étkezést, a kezeléseket és terápiákat, a dóshák helyrebillentésére szükséges gyógynövényeket és teákat, konzultációkat, jóga órákat, meditációt, pranajamat (légző gyakorlatokat), valamint ayurvedikus előadásokat.

A fizetés forintban történik, az árak euróban csak tájékoztató jellegűek.

Classic Twin szoba

Moderált árkategóriájú kétszemélyes szoba, két külön ággyal.
Ágyak mérete: 90cm x 200 cm.
Ez az emeleti szoba tusolóval, toalettel, kézmosóval, hajszárítóval, széffel, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, belső telefonhálózattal, mennyezeti ventilátorral felszerelt, valamint nagy közös terasszal rendelkezik.

A szobába érkezve puritán környezetben találhatjuk magunkat! A fehér falak, gerendák, nyers és megmunkálatlan szekrények, antik deszka ágyak, régi könyvek, és a működő olajmécses, az ablak feletti kicsinyke feszület mind emelik a szoba hangulatát.

Megérkezésünkkor gyújtsunk egy illatos füstölőt, heveredjünk le az ágyra és lazítsunk. Élvezzük az ittlétet.

Szobaszerviz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 24 m² + 4 m²

Megkérjük vendégeinket akkor válasszák ezt a megoldást, ha úgy érzik tudnak idegen szobatársukhoz alkalmazkodni. A Pihenőházon belüli telt ház esetén áthelyezésre nincs mód.

Classic Single szoba

Közepes árkategóriájú egyszemélyes szoba, otthonos hangulattal, nagy ággyal.
Ágy mérete: 140 x 200 cm.

Ez az emeleti szoba, tusolóval, toalettel, kézmosóval, hajszárítóval, széffel, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, belső telefonhálózattal, mennyezeti ventilátorral felszerelt, és közös nagy terasszal rendelkezik.

Faragott képkeretek, egy csinos komód, stílusos ágy, antik idejét múlt kilim szőnyeg a festett padlón, és a mesés álmennyezet együttesen adja meg az élettér hangulatát.

Megérkezésünkkor gyújtsunk egy illatos füstölőt, heveredjünk le és élvezzük a csendet és nyugalmat.

Szobaszerviz, wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 25 m² + 4 m2

Superior Double szoba

Magas árkategóriájú szoba óriási faragott kétszemélyes ággyal és saját hátsó privát terasszal.
Ágy mérete: 220 x 200 cm.
A szoba kialakítása lehetővé tette, hogy a tusoló, a mosdó és a toalett is külön térben legyenek, mégis egységben a szobával, üvegfalakkal megoldva. Az alapfelszerelések, mint a hajszárító, vízforraló, vasaló, vasalódeszka, széf, belső telefonhálózat mind a kényelmet szolgálják.

A berendezés mesés, a két éjjeliszekrény között az extra méretű kényelmes ágy, az íróasztal, ruhásszekrény, ideillő festmény a falon, az üvegfalakkal megoldott mellékhelyiségek, mind álmodozásra késztetnek. Ez valami más, valami új, valami régi egyben, nyugalom, csend.

Gyújtsunk meg egy gyertyát megérkezéskor, heveredjünk le a kényelmes ágyra, és élvezzük az édes semmittevést.

Szobaszervíz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 35 m² + 3 m² + 2 m².

RAJA (Radzsa) királyi szoba

Anglo-indiai stílusú luxus lakosztályunkban fehér, áttetsző selyemmel átkarolt, faragott baldachinos ágyban térhetünk nyugovóra.
Ágy mérete 200 x 220 cm.
Itt Indiában vagyunk, a letűnt időket idéző kiváltságos életet élhetjük itt tartózkodás alatt. Tegyünk fel egy régi lemezt a gramofonra, gyújtsunk meg egy füstölőt, pihenjünk le a baldachinos ágyba a párnák közé, lélegezzünk mélyeket a tiszta vidéki levegőből. Élvezzük a luxus lakosztály minden pillanatát

A szoba az ebédlő részből nyílik egy hangulatos terasszal egybekötve, ahol egy kis könyvtár lett kialakítva. A falakon híres indiai festő képei találhatóak. A lakrész két szobából áll, háló- és fürdőszobai rész, fürdőkáddal, bidével és tusolóval. Extra felszereltsége a bidé és a fürdőkád, a működő gramofon és a hozzá tartozó lemezek. A szoba alapfelszereltsége a rejtett széf, vízforraló, hajszárító, vasaló, vasalódeszka és a belső telefonhálózat.

A vendégek egy hangulatos, feldíszített szobába érkeznek, ahol meleg teával kínáljuk Őket!
Szobaszervíz, gyors wifi áll rendelkezésre.
Szoba mérete: 30 m² + 15 m²+ 5 m² terasz.