Egyéb információk

Házirend

A házirendet megtalálják felfüggesztve a szobákban a falon, melyet vendégeink nyugalmának érdekében kérjük betartani.

1) Általános információ

Kérjük Önöket, ne hangoskodjanak és őrizzek meg a ház nyugalmát. Erősen javasoljuk, hogy a beszédet minimalizálják, így testük mellett szellemük is lecsendesedik és megpihen az itt töltött idő alatt. Megkérjük vendégeinket, ha elhagyják szobájukat, kapcsolják le a világítást és az elektromos készülékeket. A napi kezeléseknél sok olajat használunk, ezért az ágyneműk megóvása érdekében napközben kizárólag a letakart ágyakra feküdjenek. A fürdőköpenyek és ágyneműk cseréje hetente egyszer történik. Ha a törölközőket cserélni szeretnék, kérjük hagyják a fürdőszobában a földön.

2) Kezelések

Legyenek szívesek a kezeléseken időben megjelenni. A kezelés időtartamát sajnos nem tudjuk tartani, ha késve érkeznek. A kezelések alatt kötelező fehérnemű viselése.

3) Futógép használata

Az előírt módon sportcipőben szíveskedjenek használni a futópadot. A futógép 7:00-19:00 között használható.

4) Étrend-kiegészítők

Az elfogyott étrend-kiegészítőket 11:00-14:00-ig tudjuk pótolni. Kérjük adják le a recepción az üres tégelyeket, hogy be tudjuk azonosítani azokat. Ez időn felül az étrend-kiegészítőket tartalmazó szekrényeket zárva tartjuk.

5) Teázás

Kérjük reggeli alkalmával hozzák magukkal az üres termoszokat az ebédlőbe, hogy azokat ismét feltölthessük. A kiosztott teánál ne fogyasszanak többet. Ha mégis szomjasak lennének, a tisztított víz több helyen megtalálható az épületen belül, melegítsék fel azt teaforralóval kb. 35-45 celsius fokra és úgy fogyasszák. Az itt tartózkodásuk alatt csak meleg italokat és ételeket fogyaszthatnak.

6) Öltözék

A kezelések és az ételek során a cél a fizikai test melegítése, hogy a méreganyagok cseppfolyós állapotba kerüljenek. Ezért öltözzön melegen, rétegesen, használjon sálat, sapkát, zoknit, esetleg kesztyűt is ha szükséges. Kérjük segítse munkánkat, hogy minél jobb eredményt érjünk el önnél. Jógázáshoz jógatörülközőt hozzon magával.

7) Étkezés

Ételeinket mindig frissen készítjük. Az Önök érdekében kérjük időben megjelenni a reggeli, ebéd és vacsora időben. A tisztítókúra ideje alatt a vegetáriánus ételek adagjai meghatározottak a kezelések eredményessége érdekében. Ha esetlegesen eltérő étkezésre tartanak igényt, vagy az adagok mennyiségét növelni szeretnék, ezt saját felelősségre megtehetik, azonban nem garantáljuk a sikeres végeredményt. Ebben az esetben plusz költséget is felszámítunk. Az étkezés közben kizárólag az ételre koncentráljanak. Kérjük ne használják mobiltelefonjaikat, azt az étterembe ne hozzák magukkal, minden idegrendszert stimuláló szokással hagyjanak fel. A beszédet is minimalizálják. Az ételek receptjei a ház specialitásai, melyek a szakácsasszony kérésére nem kiadhatók. Megértésüket köszönjük.

8) Fizetés

A Pihenőházban bankkártyás fizetésre nincs mód, csak készpénzt tudunk elfogadni. Kedves vendégeinket megkérjük legkésőbb a második napon legyenek szívesek a számlájukat kiegyenlíteni, valamint áfás számla igényüket a helyszínen jelezni.

9) Látogatók fogadása

A Pihenőházban tartózkodásuk ideje alatt lehetőségük van vendégeket, hozzátartozókat fogadni ebédidőben 13-14 óráig, vacsoraidőben vagy utána 18:30-21:00-ig. Látogatóik részére térítés ellenében reggelit, ebédet, vacsorát készítünk, valamint jóga, meditáció és pranajama órákat is látogathatják (lásd árak) Ezen szándékukat kérjük, hogy a recepción legyenek szívesek jelezni.

10) Dohányzás

A szobákban és a közös helyiségekben szigorúan tilos a dohányzás. Kérjük a kezelés alatt próbálja mellőzni, avagy minimálisra csökkenteni a dohányzást. Dohányzásra kijelölt helyet a Pihenőház belső kertjében az épület sarkánál találják.

11) Hibabejelentés

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt esetleges meghibásodást a recepción haladéktalanul jelezzék.

12) Kisállat

Bár állatszeretők vagyunk, de házi kedvencüket sajnos nem áll módunkban fogadni. Szíves megértésüket köszönjük!

13) Parkolás

Ha személyautóval érkeznek, a pihenőház előtti bekamerázott, nem őrzött parkolót vehetik igénybe a szabad helyek függvényében. Kérjük ne álljanak a kapuba vagy a bejárat elé.

14) Értékeik biztonsága

Értékeiket a szobában található széfekben tudják biztonságba helyezni. A széfek kulccsal nyithatók-zárhatók, melyeket érkezésük napján a szobakulccsal együtt adunk át. Központi széf használata esetén írásos szabályzat kitöltése szükséges. Felelősséget kizárólag a központi széfben elhelyezett tárgyakért, értékekért vállalunk.

15) Internet, Wifi-szolgáltatás

Wifi hozzáférés minden szobában rendelkezésre áll, melyhez a jelszót recepciós munkatársunk közli érkezéskor.

16) Mosodai szolgáltatás önkiszolgáló

A folyosón található mosógépet a vendégek számára állítottuk be. Kérjük, mosási szándékukat a recepción jelezzék.

17) Taxi, repülőtéri transzfer, vonatállomás transzfer

Azon vendégeink részére, akik repülővel, vagy vonattal érkeznek, lehetőséget biztosítunk a reptér vagy vonatállomás és a pihenőház közötti transzferre, mely a foglalási űrlapon igényelhető. (lásd árak)

18) Telefonhálózat

Belső telefonhálózatunkon keresztül a szállodán belül térítésmentesen tudnak telefonálni. Belföldi vonalas és mobilhálózatba, valamint nemzetközi hívásindításra nincs mód.