Nyelvek

Magyar
 • Szeretettel és tisztelettel köszöntjük a Brahmayurveda információs oldalain!

 • Emésztési problémák és panaszok gyógyítása.

 • Kiváló panchakarma technikusok.

 • A panchakarma sejt szintű tisztító terápia

 • Ayurvedikus kezelések és megfelelő étrend túlsúly csökkenéshez vezet

 • A vegetáriánus friss, fűszeres ételek egészségét szolgálják.

 • Megfelelő környezet kedves személyzet.

 • Ayurvédával kiválóan kezeljük allergiás problémáit.

 • Migrén és egyéb idegrendszerrel kapcsolatos panaszok gyógyítása.

 • Artritisz és egyéb ízületi kezelések

 • Ayurvédikus masszázsolajok értékesítése

 • A Pancsakarma része a pranayama, jóga és meditáció

Rólunk

Történetünk 2010-ben kezdődött Budapest IX. kerületében, ahol egy egyszobás kezelőhelyiséget tartottunk fent vendégeink számára. Krishna Kumár kezelte és látta el a hozzánk látogatókat, egy személyben Ő volt a recepciós és masszőr is.

Majd elkezdtük kinőni a kis masszázsszobát és 2011-ben egy nagyobb üzlethelyiségbe költöztünk át, amit hosszasan alakítgattunk az ízlésünkre. Még emlékszem az átalakításokra, egész pontosan az utolsó napra. Már olyan türelmetlenül vártam, hogy lássam a kialakított tereket, hogy a szemét közepén elkezdtem a helyére tolni a bútorokat minden segítség nélkül. Meggyújtottam néhány odaillő gyertyát és kisebb világítást, leültem az üzlet közepére és tudtam, hogy jól fogja érezni magát minden hozzánk betérő vendég. Ez ma a budapesti, Podmaniczky utcai szalonunk. A sok pozitív visszajelzés és elégedett vendég életre hívta vállalkozásunk bővítését. Így jött létre az albertirsai Pihenőházunk, melyet 2017 májusában nyitottuk meg 7 vendégszobával, összesen 14 férőhellyel, 6 kezelőhelyiséggel, nagy jógateremmel, vegetáriánus konyhával, és hangulatos belső kerttel. Ez már egy nagyobb lélegzetvételű munka volt, nagyobb volt a tét. Egy időben kellett létrehoznunk éttermet és egy magával ragadó, elegáns, de mégsem hivalkodó szálláshelyet, amelyben az ayurveda játsza a főszerepet.

Hogy szeretnék-e még bárhol, bármikor terjeszkedni, megvalósítani hasonló céllal, ezzel kapcsolatos terveket?

Nem, nem valószínű. Szeretném élvezni azt, amit felépítettem, jobbá tenni, amit megvalósítottuk, és nem az adminisztráció süllyesztőjében elveszni. Célom, hogy legyen időm megismerni vendégeinket, kiknek reményt adunk a jobb életminőséghez.

 

Kép

De térjünk vissza a munkánk bemutatására.

A vállalkozás egy természetes gyógymódokon alapuló, ősi indiai rendszeren, az Ayurvéda alapján működik.

Autentikus működésünkért, mindkét helyszínen a sokak által ismert Krishna Kumár Úr és Dr. Jinse Joseph Úr Dél-Indiából, Keralából, az Ayurvéda fővárosából érkezett szakembereink felelnek. Masszőrjeink, terapeutáink és a jógamesterünk is Indiai származásúak. Mindannyian az Ayurvéda területén dolgoztak mielőtt Európába érkeztek, így nagy tapasztalatra tettek szert. Rendelkeznek a megfelelő tudással, gyakorlattal, szívüket, lelküket beleadják a munkába, vidámak és udvariasak.

 

Nem csekély háttérmunkát fektetünk abba sem, hogy a kezelések és masszázsok során felhasznált és szükséges alapanyagok, mint gyógyolajok, gyógynövények, növényi porok eljussanak a masszázsasztalokra, biztosítva azt, hogy a kezeléseket tradicionálisan végezzük vendégeink számára.

Konyhánkat vidéken egyszerű, de nagyszerű kreatív szakácsasszonyunk vezeti, aki remek, finom, friss, könnyen emészthető, az ayurvédikus étkezésnek megfelelő vegetáriánus ételeket készít, jó minőségű alapanyagokból.

Recepciósaink több nyelven is beszélnek, legjobb tudásuk szerint segítik, kiszolgálják és ellátják információval kedves vendégeinket.

A helyszín kialakításánál fő célunk az volt, hogy vendégeink belecsöppenjenek egy teljesen más világba, kiszakadjanak a mindennapokból és ha csak egy kis időre is, átszellemüljenek nálunk, így kilépve a hétköznapok mókuskerekéből.

Köszönjük érdeklődését!

magyar