Védikus asztrológia Krishnával 60 percben - 10.000 forint

Az asztrológia a védikus filozófia egyik ága és az ayurvédikus elméletnek is része. Az ayurvéda szerint az égitestek befolyásoló hatása vitathatatlan.

Amikor már minden hasznos könyvet elolvasott majd minden módszert kipróbált, és még mindig nem érti, mi történik Ön körül, hol a helye a Világban és miért történnek meg dolgok, amelyeknek nincs helye az életében, itt az ideje, hogy kielemezzük Önnek az életútját a védikus asztrológia segítségével. A beszélgetés után a vendégeink többnyire megértik mi is történik valójában abban a dimenzióban, amit csak most vél felfedezni,majd rájön, hogy ez az élete. Megnyugszik, elfogadja a helyzetet és egyszer csak meglátja az „erdőtől a fát”.

Az emberek csupán a gondolkodás képességével különböznek a többi élőlénytől, és minden más tulajdonságuk tekintetében ugyanúgy a Földnek és a naprendszernek a részei, a védikus asztrológia szerint. Szoros összefüggés van a Földön és a világegyetemben lejátszódó dolgok között, a védikus asztrológiai jelek, hatások előrejelzések nem hagyhatók figyelmen kívül.

A védikus asztrológia szerint:

a Kálapurusa lelke a Nap, elméje a Hold, ereje a Mars, beszéde a Merkúr, tudása és egészsége a Jupiter, vágya a Vénusz, szomorúsága a Szaturnusz. A bolygók között a Nap és a Hold a királyok, a Mars a tábornok, a Merkúr a trónörökös, a Jupiter és a Vénusz a tanácsadók, a Szaturnusz pedig a szolga.

Nyugaton a védikus asztrológia nem része az ayurvédikus gyógyításnak, de minden gyógyító tudatában van a fontosságának. A naprendszernek a működéséhez egyensúlyra van szüksége és az egyensúlyt biztosító erők hasonlóak az emberi egyensúlyért felelős erőkhöz.

A bolygóhatások révén teremtődik és pusztul el testünk.

Drágakövek, színek és bolygók:
Bolygó Drágakő Helyettesíthető Szín
Nap Rubin Gránát, Napkő Világos piros
Hold Gyöngy Holdkő Fehér
Mars Vörös korall Carnelián Sötétvörös
Merkúr Smaragd Peridot, Zöld cirkón Zöld
Jupiter Sárga zafír Sárga topáz, Citrin Sárga
Vénusz Gyémánt Fehér zafír, Kvarckristály Többféle
Szaturnusz Kék zafír Ametiszt Sötétkék
Ráhú Heszonit, Gránát   Infravörös
Kétú Macskaszem, Krizoberil   Ultraibolya

 

magyar