Pióca Terápia

A piócával való gyógyítás talán a legrégebbi, mondhatnánk legősibb gyógyítási eljárás a világon, már a szentírás is megemlíti a pióca alkalmazását, tehát kétségek itt nemigen merülnek fel a gyógyítás területén.

Az Ayurvéda már több, mint 5000 éve használja ezt a csodálatos orvoslást, amelyet rekta mokshának neveznek és főként vértisztításra, és a vér lecsapolására használtak.

A pióca felhelyezése és alkalmazása nagyban függ a prakritink-től, vagyis a testfelépítésünktől, miszerint egy gyengébb testalkatú egyénre kevesebb, míg egy erősebb testalkatú egyénre több piócát alkalmazhatunk. Mi mindenképpen és mindig testtípus szerint végezzük a kezelést.

A pióca jótékony hatását a nyálmirigyeken keresztül az emberi szervezetbe kerülő több, mint 60-70 féle enzimnek és a véralvadást gátló hirudinnak köszönhetjük. Az enzimek biokatalizátorok, gyorsítják a szervezetünkben lejátszódó kémiai folyamatokat. Tehát gyorsabban lebomlik a zsír, cukor, fehérje stb., minden, ami a szervezet számára szükséges. A hirudin pedig véralvadásgátló, vérhígító, tehát a vérrögöket, trombinokat feloldja, hígítja a vért és ezáltal a szív könnyebben pumpálja a vért.

A hígabb vért könnyebb pumpálni szívünknek, mint a sűrű állagút.

A piócával való kezelés hatása abból adódik, hogy a pióca odatapadásának helye és az érintett szerv között egy vérrendszeri kapcsolat jön létre és ez szállítja a pióca nyálában lévő hirudinos enzim mennyiséget.

A piócával való kezelés, befolyásolja az oxigén ellátást és minden olyan kémiai reakció felgyorsulását, ami fontos a gyógyulásban.

Tudnunk kell azt, ahol nagymértékű oxigén és vérellátás van, ott beindulnak az öngyógyító folyamatok. A terápia megfiatalítja a szervezetet, úgy külsőleg, mint belsőleg, valamint az első kezeléskor már a fájdalom is teljesen lecsökken a piócakezelésnél.

Alkalmazási terület

A piócaterápia javasolt főként:

  • elsődlegesen a szív és keringési problémák megoldásában, másodlagosan a reumatikus és gyulladásos betegségeknél, idegbecsípődéseknél, lumbágó, csontritkulás és egyéb fájdalmaknál van nagy eredménye a terápiának;
  • a májfunkciók javításában a piócakezelés nagy változást hoz, regenerálódás, és a salakanyagok azonnali eltávolítására kerül sor a kezelés folytán;
  • bőrbetegségek, mint furunkulus, pattanásos bőr, ekcéma, psoriasis, narancsbőr;
  • fogínysorvadás látványos kezelése;
  • klimax jelentős enyhítése;
  • a legyengült immunrendszert harmadik és negyedik kezelésnél már jelentősen fokozza;
  • lábszárfekély, valamint üszkösödés esetén több kezelés szükséges a gyógyulási folyamathoz;
  • vérképjavítás;
  • vérfrissítő kezelés.

A fentieken kívül:

szépítő kezelések: A kezelés alkalmával több piócát ragasztunk fel az arc különböző területeire. A bőr jelentősen meghálálja ezt a BIO ELJÁRÁST, ami a minőségén és a ráncok jelentős kisimulásán vehető észre, itt legalább 12 kúra szükséges, kúránként 12.000 Ft / alkalom.

Kezelési árlista:

Az első kezelés konzultáció, itt kikérdezzük a vendéget, felmérjük a beteg állapotát, valamint megállapítjuk a kezelés menetét.

Konzultáció 60 percben első kezeléssel 1 piócával (teszt) - 16.000 Ft

Majd minden további kezelés max. 4 db pióca - 12.000 Ft

Ha a kezelésen jónak látom a piócák számának növelését, ez piócánként 1.000 Ft többletköltséget jelent.

Vér lecsapolása: piócakezeléssel - 20.000 Ft (csak szükség esetén)

Az ár minden esetben tartalmazza a sebellátást.

Figyelem: Egyedi és problémás kezeléseknél az árak változhatnak!!

A kezeléseket szakember végzi előzetes megbeszéléssel, vizsgálattal, külföldi tenyészetből beszerzett orvosi piócákkal, tartási engedéllyel.

magyar