ABHYANGAM - meleg olajos, teljes testmasszázs 60 percben - 8.000 Ft

Erről a masszázsról azt kell tudni, hogy az ayurvédikus orvoslás legfontosabb kezelési eljárása, az abhyanga szanszkrit nyelven az egész testre kiterjedő olajos masszázs. Ezt a masszázsformát kérésre szinkronban 2 masszőr vagy egy egyedülálló masszőr végezheti.

A kezelés előtt a masszőr eldönti, hogy milyen olajat fog használni a kezeléshez, mivel az ayurvédikus masszázsterápia lényege, hogy személyre szabott kezeléssel szolgál mindenkinek,a doshák kiegyensúlyozása érdekében.

A legfontosabb az, hogy a kezelés során a masszázslépések végighaladjanak az emberi testet borító marma pontokon és így ingerlik és feloldják a blokkokat, amelyek mindig a problémák alapjául szolgálnak.

Tehát az abhyangam masszázs a kiválasztott kellemes hőmérsékletűre felmelegített olajjal az arcon és fejen kezdődik, folytatódik a talpon és így felfelé, ami alól a has és a mellkas sem kivétel, sőt a fülcimpák is át vannak masszírozva kellőképpen. Jótékony hatása legfőképp a szellemi éberségben, a nyugodt idegrendszerben és a jó étvágyban tapasztalható.

Megköszöni bőrünk, izmaink, ízületeink, sejtjeink, minden egyes szervünk és idegrendszerünk, azon felül távozásra késztet minden felhalmozódott mérget és vegyszert.

Tehát mindent összevetve az abhyangam masszázs kifejezetten ajánlott az általános egészségmegőrzés, közérzetjavítás szempontjából, álmatlanság, alvászavar, depresszió, ízületi problémák, keringési problémák esetén, valamint nagymértékben erőt ad a stressz leküzdésében is

ABHAYANGAM SZINKRON MASSZÁZS – két masszőr végzi, jobb és bal oldalt

60 percben – 14.500 Ft

(lásd leírás abhayangam)

magyar